divendres, 26 de març del 2010

Barra de Google

Fins al moment em sembla que no em parlat de la Barra Google. Us explicaré una mica algunes de les seves funcions:

- Pots accedir directament al navegador google encara que estiguis visitant una altra pàgina web. Hi ha una petita barra de cerca on col·loques la paraula que vols cercar com si estiguessis en la pàgina de google, però accedint a partir d'un petit cercador que SEMPRE tens col·locat a la barra google.


- Pots traduir automàticament alguna pàgina que estiguis visitant en un altre idioma. Únicament has d'empènyer el botó TRADUCIR


- Pots veure si alguna persona ha deixat algun comentari en concret en alguna pàgina web. (Sidewiki). Per exemple: jo visito una pàgina web i em sembla interessant una paraula, subratllo aquesta paraula i afegeixo un comentari relacionat. Una altra persona es conecta a aquesta pàgina i pot veure el comentari que jo vaig deixar. (En aquest exemple una noia ha posat un comentari relacionat amb la pàgina google on diu que li sembla molt interessant)




-Pots compartir amb amics algunes pàgines web interessants.



-Et corregueix les errades (com el word), per exemple si estas escribint una entrada al blink /Et bloqueja els pop-ups tan molestos./ Hi ha un PageRank que avalua la importància de la pàgina (del 0 al 10)


-Pots buscar directament articles de noticies interessants que han succeit al llarg del dia / A més, pots accedir a algunes pàgines que visites contínuament sense necessitat de posar l'adreça en tot moment.




Pots ampliar les aplicacions de la barra google i també pots fer moltes coses més!!!





IMPORTANT: és fàcil desinstalar-la si no t'interessa.





Finalment, espero que us hagi servit d'ajuda i penso que és interessant aquesta eina. Si la voleu descarregar podeu fer-lo en aquesta pàgina: http://www.google.com/intl/es/toolbar/ie/index.html



A més... Vídeo explicatiu de com instal·lar la barra google.








g
















Entrada publicada per Silvia Uviedo al blog AEIblanquerna2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada